Novosti

EFT-Stanari – donacija medicinskih sredstava i opreme

JZU Dom Zdravlja Stanari uručena je donacija medicinskih sredstava i medicinske opreme. Na sastanku je prisustvovao direktor JZU Dom Zdravlja Stanari Nedeljko Đekić, načelnik opštine Stanari Dušan Panić i predstavnici kompanije "EFT-a" Stanari, na čelu sa direktorom kompanije Savom Mirkovićem i tehničkim direktorom Stevanom Lončar. Kompanija "EFT-a, pokazala je još jednom da vodi brigu o zdravstvu i o našim [...]

Donacija Moje apoteke.

Dana 30.04.2020.godine vlasnik MOJE APOTEKE gospodin Strahinja Kujundžić uručio je donaciju JZU DOM ZDRAVLJA STANARI. Ovim putem želimo da iskažemo zahvalnost u ime svih radnika, jer su se pokazali kao nesebični prijatelji i u ovom teškom periodu.

Zahvalnica “EFT Stanari” i gospodinu Savi Mirkoviću na donaciji

Ovim putem direktor Nedeljko Đekić, želi da se zahvali ispred ustanove Jzu Dom Zdravlja Stanari kompaniji “EFT Stanari” i gospodinu Savi Mirkoviću, direktoru“EFT-e“, na donaciji autoklava za brzu sterilizaciju “Getinge autoklav K7” i varilica “SILE” za sterilizaciju .

Kompanija „EFT“ Stanari laboratoriji Domu zdravlja donirali nove aparate

Kompanija „ETF“ Rudnik i termoelektrana Stanari donirali su laboratoriji Doma zdravlja u ovoj opštini biohemijijski i imunohemijski aparat. Donirana oprema omogućiće kvalitetnu i potpunu uslugu u Domu zdravlja, a stanovnici Stanara više neće morati putovati u okolne gradove da bi odradili potrebne medicinske analize.

U Stanarima svečano otvoren Dom zdravlja

U novom Domu zdravlja bolje uslove imaće i ljekari i pacijenti. Trenutno rade tri tima porodične medicine, služba stomatologije i laboratorija, a uskoro će u funkciju biti služba hitne medicinske pomoći i neke specijalističke službe.

Za izgradnju objekta doma zdravlja 550.000 KM

STANARI, Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić potpisao je sa predstavnicima opštine Stanari i lokalnog Doma zdravlja ugovor o rekonstrukciji i opremanju objekta Doma zdravlja u ovom mjestu, za što je obezbijeđeno oko 550.000 KM.

Ukratko

Dom zdravlja Stanari je javna zdravstvena ustanova za pružanje primarne zdravstvene zaštite stanovništvu opštine Stanari.

Primarni cilj

Primarni cilj je pružanje primarne zdravstvene zaštite stanovništvu opštine Stanari, po modelu porodične medicine

Kontakt

INFO PULT porodične medicine:
+387 (0) 53 490-234
domzdravljastanari@gmail.com

(C) Sva prava zadrzana 2021 - JZU Dom zdravlja Stanari